Met de beste wensen…

KK2013-'14mail

Alweer een jaar voorbij, de tijd vliegt! Zal ik alvast een goed voornemen uitvoeren en de blogfunctie op deze website inactief maken? Want er gebeurt zoveel, ik doe zoveel… teveel om ook nog eens over te schrijven, hier. Dat heb ik in 2013 licht tandenknarsend moeten vaststellen. Jaja, ik ken de theorie over personal branding, SEO en zichtbaarheid op het internet – die breng ik ook graag in praktijk. Op maat, voor mijn opdrachtgevers.  Maar als het over mijn eigen zichtbaarheid gaat spreek ik liever met u af op een zonnig terrasje, in real life.

Want dat is het; ik ben gewoon bezig, elders. Te druk op ontdekkingsreis, met en voor opdrachtgevers, met plannen en producten. Mijn al dan niet strategische advieswerk laat zich niet onverkort verbeelden of verbloggen. Gelukkig kan ik ook èchte producties laten zien, zoals de digitale magazines die ik met uitstekende mede-zzp’ers maakte voor zeer tevreden opdrachtgevers. Dat deden we op locatie, tijdens:
* het landelijke congres over de vertaling van het Europese plattelandsontwikkelingsprogramma in Nederlands beleid gedurende de zogeheten derde beleidsperiode (2014-2020) oftewel POP3:
http://issuu.com/alaleen/docs/pop3-magazine
* een Open Huis op de Haagse campus van Universiteit Leiden;
– Dutch version = http://issuu.com/alaleen/docs/impressie_openhuis_universiteit_lei_4b6333c0592d7d
– English version = http://issuu.com/alaleen/docs/impressie_openhuis_universiteit_lei?e=8211834/5717808
De magazines zien er heerlijk simpel uit, dat was ook de bedoeling! En ik kan natuurlijk veel meer over dit concept vertellen maar nu even niet.

Bij nader inzien mag die blogfunctie van mij nog actief blijven. Misschien kan ik de frequentie van updates komend jaar met wel 100% opvoeren, van nul naar één! En anders pas ik dit blog over een jaar toch gewoon een beetje aan? Met de beste wensen voor 2015.
Maar eerst gaan we het beste maken van 2014. Ik in ieder geval wel. Misschien wel voor u?

Plaats een reactie