Moois mogelijk maken

Als fondsenwerver (+ communicatie-adviseur + tekstschrijver) ben ik al ‘n klein jaar tot over de oren betrokken bij ‘NOORD op de schaal van Richter’; een bijna letterlijk meeslepende totaaltheaterproductie die wortelt, groeit en speelt in Groningen. Indringend, prachtig totaaltheater waarin toneel, muziek, dans, film en videomapping (het projectiescherm wordt 80 meter lang, 8 meter hoog) en andere very special effects het publiek meevoeren naar… drie keer raden waar NOORD over gaat.
Goed geraden.
En over nog veel meer.

Echt fantastisch om hier als (Haagse) mede-mogelijk-maakster aan mee te mogen werken. ‘Mede-mogelijk’, inderdaad; stevig vereende krachten en complementaire samenwerking in productie- en artistiek team onder regie van creator-producente Geke Hoogstins, in opdracht van stevig en betrokken bestuur. Zoiets doe je namelijk niet in je eentje. Het voorwerk neemt jaren in beslag. De première van NOORD op de schaal van Richter is medio maart 2020, speelperiode dat voorjaar.
De voorpresentatie op 6 februari 2019 in de toekomstige Theaterhal Zuidbroek was een belangrijke stap, ook voor mij een feest! Met daarna o.a. dit prachtigs + bijna paginagroot lovend artikel in Dagblad van het Noorden (oplage bijna 100.000) :-).
Hoe het gaat met die fondsenwerving? Met nog een ruim jaar te gaan tot speelperiode ben ik niet ontevreden: noordrichter.nl/sponsoren-en-partners . Via dezelfde website zijn kaarten te koop ;-).