Voor de eerste keer (op www.logeion.nl :-))

Recent trad ik – bij wijze van leuke maar toch zinnige nevenactiviteit – toe tot de online redactie van Logeion oftewel de landelijke beroepsvereniging voor communicatieprofessionals. Op 9 januari 2014 stond mijn eerste bijdrage op de homepage aldaar. Hierbij de directe link: http://lnkd.in/du6PejE .

Burgemeester Eberhard van der Laan

Ik ben al jaren fan van de organiserende Machiavellistichting want die houdt zich met meer dan gebakken lucht bezig, dat bevalt me altijd wel. En dus ben ik begin februari as. bij de prijsuitreiking aanwezig. Er staat nu al een blog voor Logeion te pruttelen in mijn hersenpan, maar dat moet wachten tot na die prijsuitreiking. Hopelijk heb ik er tijd voor, tegen die tijd… want mijn priori-tijd geef ik altijd aan hoofdactiviteiten. Ach, ook niet erg. Maar wel een ontbindende voorwaarde.

Plaats een reactie