Beeld Commutaal Den Haag

Communicatiedenker en -doener

Offline & online

Iedereen communiceert bewust of onbewust, bijna altijd en overal – en dat valt lang niet altijd mee. Ik help met ‘hands and brains’ graag mee aan verbetering, op de korte termijn of lange baan. Met oog voor context, dynamiek en samenhang. Eerst denken, dan doen. Details voor zover nodig. Doelbewust effectief.

Werkwijze

Ons eerste gesprek is bedoeld als wederzijdse kennismaking, vrijblijvend – en gratis. Wat is uw vraag, wat kan ik voor u betekenen, waarmee kan ik u verder helpen? De manier van werken verschilt per specialisatie.

Communicatieadviseur

Die krijgt u er gewoon bij hoor, die adviseur. Want dat ben en blijf ik. We zoeken gewoon naar de beste manieren om uw doel te bereiken. Volgens mij begint dat met een strategie en een plan van aanpak om de beschikbare energie en middelen zo goed mogelijk in te zetten. Ik zoek naar synergie, versnelling, meerwaarde. Naar 1 + 1 = 3.

En dan?

Na een geslaagde kennismaking volgt mijn offerte. In geval van tekstschrijven en advisering werk ik op basis van het aantal uren. Bij die offerte treft u mijn algemene voorwaarden en een eventueel overzicht van de kosten van derden, zoals een vormgever, fotograaf of drukkerij. Op basis van de ondertekende offerte ga ik aan de slag!